Popup Store November / December

By on

Liebe Weinfreunde

We leven in een vreemde en onzekere tijd waarin we allemaal op zoek gaan hoe we ons leven zo goed mogelijk in balans krijgen en het thuis gezellig kunnen maken. Restaurant bezoekjes, feestjes, weekendjes weg en vakanties zitten er voorlopig niet in dus gaan we onze kookkunsten thuis meer ontdekken. Wat past daar beter bij dan een goed en lekker glas wijn.

Omdat onze proeverijen voorlopig ook on hold zijn hebben we bedacht om een pop-up store te gaan inrichten bij  Dream Collection van Marleen Jereskes, Julianalaan 30 in Maasniel. We zijn daar vanaf 14 november elke zaterdag in November en December vanaf 11.00 tot 17.00 uur aanwezig en bij voldoende animo ook op de vrijdagen in December. U kunt hier dan een grip uit ons assortiment zien en proeven en natuurlijk ook kopen of bestellen zodat wij deze op tijd bij u in huis kunnen bezorgen voor de feestdagen.

Voor een goede organisatie is aanmelden een must. We willen de RIVM maatregelen respecteren en vooral iedere klant voldoende aandacht geven.

Mocht er een moment zijn dat u even moet wachten, dan kunt U genieten van de gezellige kerstsfeer bij DREAM COLLECTION  waar u interieur- en wellicht ook cadeau inspiraties op doet.

Dit kan via een e-mail naar wien@wienenwein.nl of stuur even een berichtje via Whatsapp of een belletje kan natuurlijk ook.

We hopen jullie allemaal snel te zien zodat we onze herfst- en winterwijnen kunnen presenteren en eventuele kerstgeschenken voor jullie kunnen samenstellen.

Met vineuze groet,

 

Piet Jereskes & Mieke Aben

06-54716028  / 06-24883787

 

Terug naar nieuws